O abordare unică pentru fiecare client

Fiecare cerere a clientului este examinată individual, deci este foarte important ca clientul să indice informațiile exacte în cererea completată. Este posibil că, după examinarea cererii, clientului i se va oferi o sumă mai mică a creditului.

Despre Soscredit

Credit pentru clienții noi până la 4000 lei fără dobândă și comision de 0%. Termenul minim de plată a creditului este de 3 luni cu prelungire, termenul maxim de plată este de 60 de luni.

Creditul cu rata dobânzii și termenul de rambursare fixe, după acordarea creditului, condițiile de plată nu vor fi modificate. La încheierea contractului, se stabilește atât suma creditului, cât și rata dobânzii și termenul de rambursare. Acești termeni pot fi modificați numai prin acordul părților implicate.

Creditul online poate fi o soluție, în caz de cheltuieli neplanificate, dacă plata unui serviciu sau achiziționarea unui bun este necesară astăzi și dacă nu aveți datorii la plățile de credit, cu excepția cazului în care plata creditului depășește 40% din veniturile dvs. lunare. Împrumută conștient.

De exemplu, dacă luați un împrumut de 1000 lei pentru o perioadă de 3 luni, comisionul este de 1065 lei, cheltuielile totale sunt de 2065 lei, dobânda anuală efectivă este de 2750.4% pe an. Maximă dobânda anuală efectivă este de 7715%.

În cazul în care suma creditului nu este plătită în termenul specificat, creditorul poate solicita o penalizare din suma totală a plății restante pentru fiecare zi de întârziere. În cazul în care plata nu se efectuează o perioadă lungă, fără acordul creditorului, creditorul are dreptul de a transmite în mod unilateral dreptul de încasare a creditului către companii terțe.

DE CE ANUME TREBUIE SĂ ALEGEȚI SOSCREDIT

Avantajos

Pentru clienții noi credit 0%

Rapid

În medie, creditul poate fi emis în 15 de minute

Disponibil

Creditul este disponibil de la vârsta de 18 ani

Elastic

Alegeți suma lunară de plată

Înţelept

Scoateți întreaga sumă dintr-o dată sau scoateți-o în rate

Comod

Posibilitatea de a depune o cerere pentru o sumă suplimentară