E-mail

Site-ul www.soscredit.ro. în continuare - Site-ul.

Vizitatorul este o persoană fizică care vizitează Site-ul pe Internet.

E-mailul este folosit pentru a comunica cu succes cu vizitatorul Site-ului. Toate e-mail-urile sunt procesate folosind filtre diferite pentru viruși și surogat. Site-ul își rezervă dreptul de a bloca e-mailurile pe care le consideră inacceptabile.

E-mailul poate conține publicitate. Dacă nu doriți să primiți publicitate și mesaje publicitare de pe Site, vă rugăm să confirmați refuzul aici sau la adresa de e-mail a expeditorului.

Trebuie să știți că prin trimiterea mesajelor prin e-mail, este utilizat Internetul, care este un sistem deschis, iar Site-ul nu poate asigura securitatea absolută că toate mesajele e-mail vor fi obținute fără erori, fără deteriorări, nu se va deteriora și vor fi fără viruși și că acestea nu vor fi pierdute, distruse sau interceptate, și/sau decodificate. Prin urmare, noi nu trimitem cu prin e-mail informații sensibile sau personal identificabile.

Conținutul e-mailului direcționat poate fi confidențial și destinat vizitatorului corespunzător al site-ului. Dacă ați primit un mesaj e-mail care nu este destinat dvs., această circumstanță nu vă permite să utilizați sau să divulgați aceste informații. Vă rugăm să informați imediat administratorul Site-ului și să ștergeți acest mesaj e-mail. Orice utilizare neautorizată a conținutului mesajului e-mail de pe Site, divulgarea sau distribuirea acestuia este interzisă.

Prin primirea și deschiderea mesajului e-mail de pe Site, sunteți de acord cu toți termenii și condițiile Site-ului.